Kundeoplevelser

Her et uddrag af de mange varme ord som beskriver vores behandlinger:

Nini og Josefina:
I forgårs drog min datter og jeg fra København til Vordingborg for at få massage og det var hele vejen værd! Trods mangel på sol var det en fryd for øjet at ankomme på denne smukke idylliske plet.
Varmen fra åben pejs, dufte, levende lys og to opvarmede massagebrikse bød os velkommen. Allerede der sænkede skuldrene sig!
Dette var et tiltrængt stop-op for os, som begge er “på” i denne COVID-tid med travle jobs. Renligheden var topdollar!
Under tæppe, foran pejsen, fuglekvidder og massage ….. wauw!!!
Vi tog hjem med god energi i kroppen.
Tak Robert og Bente – REN NYDNING!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Alle stjerner man kan give – giver jeg ! Det var med ro i krop og sjæl at jeg tog fra Svanereden i forgårs. En tiltrængt selvforkælelse i denne Corona-tid, med grundig forsamtale fra Bente med nysgerrighed omkring mine problematikker omkring min lænd. Ingen utryghed hos mig ift. behandling i denne tid – hygiejne i orden, vask af hænder for alle parter inden og efter, engangshåndklæder, ren og dejlig massagebriks, fuglekvidder, knitren fra brændeovn og STILHED. Ingen samtale under massagen, men mulighed for at slappe helt af.
Jeg vil varmt anbefale Svanereden til alle andre, der som jeg, havde brug for ro og afslapning.
Tak for denne gang !

Kira og Camilla:

Det var helt fantastisk at man bare kan “doze” af. Helt vildt afslappende og som om jeg kunne trække vejret bedre efter massagen. 5 stjerner fra mig.

Det var den største luksus at modtage hygge, nærvær og massage i Svanereden. Det var lige hvad jeg trængte til ovenpå en stresset flytning og en masse nye indtryk. Jeg har modtaget en strøm af positiv energi og er klar til at møde udfordringerne med genopladte batterier. Tusinde tak.

❤️

Bente og Claes:

Vi havde brug for at finde ro i krop og tanker og det har Robert og Bente hjulpet os med. Efter parmassage går vi med lette, fjedrende skridt herfra, det er er en stor hjælp i en udfordrende hverdag.

❤️

Manja og Nikolas:

Fantastisk massage og ro. Der er ikke så meget at sige andet end at det var helt fantastisk.

❤️

Liv og Mads:

Tak for en fantastisk omgang terapi/massage. Vi kommer helt sikkert igen

❤️

Sanne:

Tusind tak for en dejlig gang massage med min veninde.
Det var utroligt rart og i de mest afslappende omgivelser kun med duften af og knitren fra brænde i pejsen.
Kan på det varmeste anbefale Bente og Robert, de sødeste mennesker man kan komme i hænderne på❤️❤️

Rikke:

Roen bag deres praksis er ekstremt lækker der er gode varme hænder der er opvarmet briks opvarmet håndklæder/tæpper som ligger tungt og lækkert på din krop imens de yder en fantastisk rolig og blid massage. Roen bevarer de og der er ingen snakken når der bliver udført massage. Kun lyden fra deres åbne pejs som også er med til at give utroligt dejlig ro i sjælen. Alt i alt utroligt dejligt velvære for krop og sjæl. Tusind tak for denne gang og vi ses igen!

❤️

Line:

Man møder på sin vej mod Svanereden først køkkenhaven, hvor H.C. Andersens grimme ælling gemmer sig bag kål og blomst. Ned ad stien, vinden suser og solen titter gennem hængepilens lange arme, hvor Tommelise sejler under broen på den lille bæk. Så når man frem, freden sænker sig, ilden knitrer og nu er du her – velkommen og nyd dit egen lille eventyr her ❤️.

Charlotte:

Fra øjeblikket hvor man stiller bilen og bevæger sig mod huset er det som en anden verden der åbner sig.
De høje træer ånder, dybt og tungt og vandløbets rislen gør det magiske virkeligt.
Tusinde tak for massage. En sanselig oplevelse, der begynder allerede før den fysiske kontakt begynder.
I en strøm af velvære, blide og bløde lange strøg, der får tiden til at stå stille, får krop og hovede til at slappe af, være i ro og registrere uden tankernes vurderen.
Som vinden i piletræet løftes og samles man og bliver som født påny – effektivt, healende, skønt

❤️

Louise:

Hvor er det rart at mærke min krop – at jeg ikke kun er tilstede i mine tanker.

Hvor var det tiltrængt at mærke en balance mellem krop og sjæl – Vidunderlig følelse af ro og fred

❤️

Tine og Henrik:

Hjertelig varmt tak for en massage fuld af kærlighed til os.

Første gang for min kæreste og for mig blev det i dag hvor alt faldt på plads i mig.

Min kæreste udtrykte: Velbehag, fredsfyldt og en ro uden lige og fri for tankerne

Fra mig: Jeg har modtaget rigtig mange healingsmassager af jer begge igennem årene. I dag smeltede de alle i kærlig symfoni – TAK

❤️

Per:

Dejlig rolig og fredsfyldt massage

Ting tager tid – Heldigvis! Det gør en god massage også – rolige behagelige bevægelser, der får kroppen – næsten – i dvale. Jeg kunne mærke krop, muskler og sind falde dybt ned – der hvor roen hersker og kom tilbage fyldt med fred og fornyet energi. Tak

❤️

June:

Tusinde tak for en pragtfuld massage. I gør det så godt at man ikke ønsker I skal stoppe igen. Udover at den fysiske berøring er fantastisk dejlig så er jeres rolige væsener også med til at man bliver totalt afslappet efter en behandling. I bor også i nogle fantastiske omgivelser, som går helt i tråd med jeres holdninger og indstillinger til hvordan livet skal leves. Hold fast i jeres drøm, det burde vi alle

❤️

Anette:

Kan varmt anbefale svanereden. De smerter jeg havde i lænden og underlivet er helt forsvundet..
Dejligt afslappende og afstressende.