Om Bente

Min vej til at blive massør:

Siden jeg var ganske ung har jeg vidst at jeg skulle bruge mine hænder til noget specielt.

Jeg drømte om at blive enten sygeplejerske eller fysioterapeut. For at komme ind på de studier krævede det at jeg var en super ørn til både fysik og matematik – Det var jeg IKKE – så det var ikke en mulighed for mig.

Jeg valgte kontor og administration som min levevej – for en uddannelse skulle jeg jo have ifølge mine forældre. Paradokssalt nok arbejdede jeg nogle år i medicinalbranchen.

20 år gik der i det regi men i alle årene søgte jeg stadig efter hvad det var jeg skulle bruge mine hænder til. Jeg vidste at de kunne noget særligt.

Min uddannelse:

I år 2000 fandt jeg endelig vej til Kilden i Valby som udbyder kurser i healingsmassage. Det tiltalte mig 100% for det krævede ikke at jeg var en ørn til fysik og matematik, men jeg skulle dermed i skole på en mere jordnær måde hvor jeg skulle lære og dygtiggøre mig med mine hænder.

I hele min barndom/ungdom fejlede jeg ALTID et eller andet og gennemgik mange operationer. Jeg voksede op i en familie hvor den eneste rigtige løsning på sygdom var læger, sygehuse, operationer, medicin mm

Men jeg brød mig ikke om det på nogen måde – jeg havde stor modstand på medicin som en løsning. I 80’erne og 90’erne søgte jeg andre veje på at finde en løsning. Blandt andet blev jeg præsenteret for Louise Hay – En amerikansk forfatter som blandt mange bøger har skrevet ”Helbred dit Liv” – Det blev ganske enkelt min opskrift til forståelsen af hvor stor indflydelse mine tanker har på mit velbefindende.

Jeg begyndte at ændre mit tankesæt – det tog mange år – og jeg oplevede det som en omprogrammering af hele mit system i meget positiv retning.

I dag er jeg i 50’erne og er så heldig at være fuldstændig rask. Det er jeg meget taknemmelig for.

I det store hele handler det om at vi får kontakt med vores krop og dens følelser og vi kan alle gøre meget selv for at vi har et godt liv.